8.40 am – All students in school
8.45 am to 8.50 am – Registration – 5 mins
8.50 am to 9.50 am – Lesson 1 – 60 mins
9.50 am to 10.50 am – Lesson 2 – 60 mins
10.50 am to 11.10 am – Break – 20 mins
11.10 am to 12.10 am – Lesson 3 – 60 mins
12.10 am to 1.05 pm – Lesson 4 – 55 mins
1.05 pm to 1.55 pm – Lunch – 50 mins
1.55 pm to 2.15 pm – Registration/Assembly – 20 mins
2.15 pm to 3.15 pm – Lesson 5 – 60 mins